preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Gradsko natjecanje u futsalu za mladiće, poluzavršnica

Na poluzavršnici gradskog natjecanja u futsalu za mladiće ekipa Medicinara je igrala sa ekipom Elka. Ekipa Medicinara nastupila je u slijedećem sastavu: Lucijan Valenčić,Rocco Čulina, Filip Demark, David Bačić, Ivan Smolčić,Nikola Čolić, Kristijan Parmačević, Marko Šikić, Sergej Baltić, Stefan Antanasković. 


Izgubili smo sa rezultatom 7 : 3. Od početka je ekipa Elka zaigrala oštro , a mi nismo igrali obranu. U 10 minuti je rezultat bio 3.2 za Elko i poslije toga smo primila 2 laka gola i ekipa se raspala. Ono za čime možemo žaliti su propuštene prilike koje smo imali. Golove za našu ekipu su Postigli Kristijan Parmačević i  Ivan Smolčić dva pogodka. Nažalost kao i prošle godine ispali smo u poluzavršnici. Pobijedila je sretnija i spretnija ekipa. Naravno falio nam je i naš kapiten Marko Putnik, no igra Medicinara danas u obrani je potpuno zakazala. Drugo poluvrijeme dečki su dali sve od sebe, no teško je stizati rezultat. Čestitke dečkima na trudu i zalaganju. Više sreće sljedeće godine.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 6. 3. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju