preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Županijsko natjecanje ŠSD u rukometu za djevojke

Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u rukometu za djevojke, odigrano u srijedu, 7. ožujka 2018. u dvorani "Dinko Lukarić" na Kozali.

Rukometašice ŠSD Medicinar s dva poraza završile su Županijsko prvenstvo Školskih sportskih društava Primorsko-goranske županije na četvrtom mjestu. 
U prvoj utakmici protiv ekipe Ekonomske škole izgubile su rezultatom 20:10, a u borbi za četvrto mjesto protiv ekipe Prve riječke hrvatske gimnazije rezultatom 14:13. Obzirom na konkurenciju i nemogućnost pripremanja ekipe ne smijemo biti nezadovoljni postignutim rezultatom.
Iskrene čestitke našim djevojkama na prikazanoj igri i uloženom trudu! 
Veselimo se druženju i dogodine jer ostajemo samo bez jedne članice ekipe maturantica Mihaela Dušek), a sve ostale djevojke ostaju u školi, bogatije za ovogodišnje iskustvo. Za ekipu "Medicinar" nastupile su: Sandra Bokulić, Anja Car, Mihaela Dušek, Adela Hodžić, Nikolina Korša, Silvija Legović, Kristina Miličić, Laura Milošević, Paola Lupić, Patricija Car, Doris Kedžo i Darija Stošić. Ekipu je vodila Vlasta Lovrić-Maras, prof. Više sreće slijedeće godine! MIR - MAR MEDICINAR
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 13. 3. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju