preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Županijsko natjecanje u košarci za djevojke

Dana 13.03.2018. godine u dvorani Dinko Lukarić na Kozali održano je Županijsko natjecanje u košarci za djevojke. Od četiri ekipe koje su se plasirale na završno natjecanje došle su samo dvije ekipe i to Dominik Savio i Medicinar. 


Prve dvije četvrtine dok je bilo snage naše djevojke su se odlično držale protiv Salezijanske gimnazije. Utakmica je bila odlična i iznad svih očekivanja. Čestitke djevojkama na uloženom trudu i zalaganju. Izgubili smo 45:19. Medicinar je igrao u slijedećem sastavu: kapiten Ada Okić, Karla Torić, Ema Medvidić, Lorena Krakić, Mia Čop, Mirjam Dragičević, Paula Ferk i Mihaela Orlić. Odsutne su bile Petra Dukić i Katarina Došen.
Posebna zahvala ide našim maturanticama Adi  i Karli s kojima se rastajemo ove školske godine. Hvala vam djevojke za sve prekrasne trenutke koje smo provele zajedno. Pokazale ste kako se voli svoja škola i kako se bori za nju. Želim vam puno uspjeha u životu i da znate da su vam vrata škole otvorena, te da ste uvijek dobrodošle. Vaša prof. MelitaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 14. 3. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju