preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Fizioterapeuti u Domu za starije osobe na Kantridi

U četvrtak, 15. ožujka 2018. učenici IV-4 razreda, fizioterapeutski tehničar, posjetili su Dom za starije osobe na Kantridi gdje su prisustvovali zanimljivom predavanju "U zdravom tijelu zdrav duh" i tako obilježili 17. Tjedan mozga. Dobili su informacije o tome koliko je važna pravilna prehrana i tjelovježba za funkcioniranje mozga, a posebno u starijoj životnoj dobi. Predavanje su pripremile Aurelija Vukičević i Lucija Knez, studentice pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci. Učenici su bili u pratnji nastavnika struke, Gabrijele Švarcer i Aleksandre Mihelčić. Ovim putem se zahvaljujemo osoblju i kolegicama zaposlenim u Domu za starije osobe na Kantridi na srdačnoj dobrodošlici i suradnji.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 16. 3. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju