preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Dan narcisa

Učenici i nastavnice Medicinske škole u Rijeci zajedno s Udrugom žena operiranih dojki NADA – Rijeka, PGŽ, Gradom Rijeke, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ obilježili su u subotu, 24. ožujka 2018. na Korzu Dan narcisa. Osim što smo prodavali narcise za nabavku klima uređaja Klinici za kirurgiju KBC Rijeka, donaciju Hrvatskom forumu protiv raka dojke, Europa Donna za višegodišnju akciju prikupljanja sredstava za kupnju aparata za intraoperativno zračenje te rad Udruge, educirali smo građane o važnosti samopregleda, redovitih kontrola i ranog otkrivanja raka dojke. U akciji su sudjelovali učenici III-2, IV-1, IV-2, V-1, V-2 i cijeli III-1 razred te nastavnice zdravstvene njege Marija Bukvić, Daniela Depolo, Irena Eisenkohl Novaković, Nikolina Krasnići, Sintija Kostadina, Saša Uljančić, Marija Velkovski i Ivana Vukonić.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 24. 3. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju