preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Posjetili smo Medicinski fakultet

U tjednu Festivala znanosti učenici završnih razreda Medicinske škole u Rijeci posjetili su 19. travnja 2018.Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci u pratnji voditeljice nastave Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn


Prisustvovali su zanimljivim predavanjima prodekana prof.dr.sc. Saše Ostojića,dr.med.,  profesora Zavoda za  anatomiju i prof.dr. Boruta Peterlina, dr.med. s Kliničkog instituta za medicinsku genetiku u Ljubljani. Učenike je dočekao dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci prof.dr.sc. Tomislav Rukavina, dr.med. a nakon predavanja uslijedio je obilazak Zavoda za anatomiju, histologiju i embriologiju, mikrobiologiju i parazitologiju, te kemiju i biokemiju i pripremljene radionice za sve nazočne učenike. Učenicima se prvi susret jako svidio i dao motiv za daljnje učenje i želju za upisom nekih od programa ovoga fakulteta.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 19. 4. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju