preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Stručni izlet u Thalassotherapiju Crikvenica

U utorak, 24.travnja 2018. učenici III 4 razreda Medicinske škole u Rijeci, programa fizioterapeutski tehničar, bili su na stručnom izletu i posjetili Thalassotherapiju Crikvenica, specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju bolesti respiratornih organa i lokomotornog sustava. 

fotogalerija:


Thalassotherapia Crikvenica je medicinski centar sa stoljetnom tradicijom zdravstvene djelatnosti u primjeni talasoterapijskog liječenja u svrhu zdravstvene prevencije, medicinski usmjerenog odmora i rehabilitacije. U prekrasnom ambijentu Parka medicinske rehabilitacije i dvorani Dječjeg odjela Zoran Mužević, bacc. physioth. našim je učenicima na zanimljiv i dinamičan način demonstrirao posturalnu drenažu i vježbe disanja. Kolega Nikola Malatestinić bacc. physioth. našim je učenicima demonstrirao temeljne principe izokinetičke terapije i proveo ih ustanovom. Zahvaljujemo na suradnji Sanji Tomić, bacc. physioth. voditeljici odsjeka fizioterapije. Stručni izlet organizirale su i realizirale nastavnice stručnih predmeta Jasminka Hržić-Grubelić, vanja Tolić i Gabrijela Švarcer.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 25. 4. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju