preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Homo si teć 2018 - Festival sporta i rekreacije

U nedjelju 22.4.2018. održan je 22. put za redom festival sporta i rekreacije Homo si teć. Organizatori ove jedinstvene manifestacije su Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Riječki sportski savez, Novi list, Ri maraton i Adria events agency.
Učenici Medicinske škole u Rijeci uključili su se i ove godine u Humanitarnu utrku građana i humanitarnu akciju Trčim i pomažem. Sav prihod od prodanih narukvica i majica namijenjen je Sportskom savezu osoba s invaliditetom grada Rijeke za nabavu sportske opreme i rekvizita za sportaše s invaliditetom.
Bravo Medicinari 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 25. 4. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju