preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Gradsko i Županijsko natjecanje u atletici djevojke

 

Dana 24.04.2018. godine održano je na Kantridi Gradsko i Županijsko natjecanje u atletici za djevojke. Ekipa Medicinara nastupila je us lijedećem sastavu:

Trčanje 100 metara Nea Bagarić

Skok u vis Ema Vranješ

Trčanje 400 metara Iva Polić

Skok udalj Ana Turčić

Bacanje kugle Andrea Damjanović

Trčanje 800 metara Marija Marinić

Trčanje 1500 metara Sara Mikičić

Štafeta 100-200-300-400 metara Nea Bagarić, Petra Džido, Ana Turčić i Iva Polić

 


U ekipi su još bile Federica Gulja, Lea Vukotić, Gabriela Korman, Nikolina Korša, Patricia Car i Natalija Solo. U utrci na 100 metara prvo mjesto osvojila je Nea Bagarić. Ema Vranješ je bila 4 u skoku u vis. Iva Polić je bila prva na 400 metara. U skoku dalj Ana Turčić bila je na šestom mjestu. Andrea Damjanović osvojila je četvrto mjesto u bacanju kugle. Marija Marinić u utrci na 800 metara zauzela je drugo mjesto. Sara Mikičić u utrci na 1500 metara zauzela je peto mjesto. Štafeta 100-200-300-400 metara zauzela je drugo mjesto. Ekipa je zauzela drugo mjesto u gradu Rijeci i drugo mjesto na županiji , bili smo na korak do odlaska na Državno natjecanje. Ove godine se opraštamo sa učenicama Neom Bagarić i Sarom Mikičić koje završavaju našu školu. Želimo im puno uspjeha na maturi i u daljnjem školovanju.  Sve čestitke ekipi Medicinara na trudu, zalaganju i dostojnom predstavljanju naše škole. Na kraju naša Iva Polić se fotografirala sa Sarom Kolak s kojom se nadamo ostvariti buduću suradnju (prvakinja sa prvakinjom).

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 26. 4. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju