preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Homo si teć - festival sporta i rekreacije 2018

Učenici Medicinske škole u Rijeci iz II-4, III-4 i IV-4 razreda, programa fizioterapeutski tehničar i ove su godine kroz projekt "Fizio tim" obogatili program velike gradske humanitarne manifestacije "Homo si teć 2018 - Festival sporta i rekreacije". Učenici su svoje fizioterapeutske vještine, poput sportske masaže nogu, vješto izvodili na trkačima. U pratnji učenika bile su njihove nastavnice Gabrijela Švarcer, Sanja Paškvan Kustić i Aleksandra Mihelčić. Prelijepi sunčani dan i super radna atmosfera. Bravo za "Fizio tim"! Slike sve govore. Čak nam se i simpatični medo pridružio i "pomogao" masirati.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 26. 4. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju