preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

S tugom se opraštamo od našeg dragog Matije

S tugom u srcu opraštamo se od našeg učenika III-1 i III-3 razreda MATIJE KATALINIĆA, hrabrog i velikog srca, koji je nakon teške i duge borbe tiho otišao u četvrtak, 26. travnja 2018. Sačuvajmo našeg dragog Matiju u našim sjećanjima i neka nas uvijek prati njegov osmjeh u svakom trenutku.

Vjerujemo da je naš Matija sada na jednom ljepšem mjestu i da nas prati svojim osmjehom. Svima će nam jako faliti. 
Dragi naš Matija počivaj u miru i neka te čuvaju anđeli do našeg slijedećeg susreta u vječnosti!

Iskrena sućut obitelji!
Sahrana će biti u subotu, 28. travnja 2018. u 14,00 sati u Kastvu.


Naš hrabri Matija, koji je iznad svega volio ljude i radovao se svakom trenutku života i prijateljima ovako nam poručuje:

"...Koju poruku bi htio poslati ljudima?

Htio bi im poručiti sljedeće:

Svoj mozak previše opterećujete glupostima i nebitnim stvarima. Kada bi barem pola ovog svog vremena u kojem vas brinu glupe stvari, uložili u nešto konstruktivno, svijet bi bio drugaciji. Nemojte dopustiti da se mora dogoditi neka tragedija i onda da tek tada shvatite koliko je Život lijep i koliko ste toga mogli napraviti. Pustite pravila, recite ono što mislite! Zbog čega šutite, a u sebi svi patite? Nemojte se praviti da je sve u redu ako nije! Pokazujte, osjećajte, živite emocije to je vaše pravo. Čovjek kasno shvati koliko je Život zapravo kratak. Biti će vam žao jednog dana kada ne budete mogli ništa. 
Ako nešto radite onda nemojte dati 100% nego 110%. Idite ka ispunjavanju svojih ciljeva, ostvarujte svoje snove. Ako vam netko kaže da se snovi ne mogu ostvariti, zainatite mu se i pokažite da se može. Nemojte dati da nečije tuđe mišljenje promijeni vaš pogled na svijet. Vi imate svoj život! Na vama je hoćete li živjeti "jer eto.." da živite ili želite biti zapamćeni po nečemu.

Ako želite uspjeti onoliko koliko želite disati tada ćete biti uspješni.

Budite ono sto jeste! Zbog čega bi sebe mijenjali zbog nekoga?! Ako se tome nekome ne sviđate onda vam taj netko ne treba u životu. Ne mogu vam svi biti prijatelj! Prijatelj je važna “titula”. Okružite se ljudima do kojih vam je stalo i za koje vidite da je njima stalo do vas. Netko tko će vam uvijek pruziti ruku i podići vas kada ste dole.

Živite Život, volite Život...."Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 27. 4. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju