preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Biomehanička analiza zgloba kuka i osnovne kliničke pretrage

U četvrtak, 3.05.2018. učenicima IV4 razreda, smjer fizioterapeutski tehničar Denis Dobravac, bacc.physioth. i prof. reh., nastavnik na Fakultetu zdravstvenih studija i zaposlenik Specijalne bolnice dr. Nemec, održao je predavanje "Biomehanička analiza zgloba kuka i osnovne kliničke pretrage". 


Naši su učenici s velikim zanimanjem pratili predavanje. Zahvaljujemo cijenjenom kolegi na trudu koji je uložio u dodatnu edukaciju naših učenika. Predavanju su prisustvovale i nastavnice strukovnih predmeta Jasminka Hržić- Grubelić, Aleksandra Mihelčić i Gabrijela Švarcer

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 7. 5. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju