preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Posjet botaničkom vrtu u Zagrebu


Učenici III-6 razreda, programa farmaceutski tehničar posjetili su u utorak 15. svibnja 2018. godine sa svojim predmetnim nastavnicama Slavicom Briševac i Marinom Kukalj Banović Farmaceutski botanički vrt "Fran Kušan" koji se nalazi u sklopu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu te Agenciju za lijekove i medicinske proizvode (HALMED). 
 


Učenici su u botaničkom vrtu imali prilike, uz stručno vodstvo voditelja vrta dr. sc. Daria Kremera, prepoznati biljne vrste koje su naučili tijekom godine na nastavi iz predmeta Botanika s farmakognozijom te su vidjeli i biljne vrste koje će tek upoznati sljedeće školske godine.
Na HALMED-u, uz stručno vodstvo dr. sc. Lovorke Pitarević učenici su upoznati s poslovima koji su u nadležnosti HALMED-a te su obišli laboratorije gdje im je ukratko objašnjen način rada pojedinih aparatura i instrumenata na kojima se provode ispitivanja i analize.
Nakon stjecanja novih znanja učenici su kratko prošetali Zagrebom.
Ovim putem se najljepše zahvaljujemo na susretljivosti našim domaćinima dr. sc. Kremeru i dr. sc. Pitarević i nadamo se da će ovi posjeti postati tradicija za naše učenike.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 17. 5. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju