preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

2. studentski kongres Okolišnog zdravlja


5. i 6. lipnja 2018. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održan je 2. studentski kongres Okolišnog zdravlja. Učenici 3-5 razreda programa sanitarni tehničar/ka bili su gosti kongresa u okviru projekta "Javnozdravstveni aspekti gospodarenja otpadom-zaštita zdravlja i okoliša". U pratnji učenika kongresu su se odzvali pozvani nastavnici naše škole sanitarne i zdravstveno-laboratorijske skupine predmeta: Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn., Antonela Crvelin, dipl.sanit.ing., Tatjana Holjević, dr.med. i Marijan Matejčić, bacc.med.lab.diagn. Predsjednica Organizacijskog odbora i voditeljica projekta bila je naša bivša učenica Nikolina Špoljarić, studentica magistarskog sveučilišnog studija sanitarnog inženjerstva. Kongres je povezao naše sadašnje i bivše učenike sanitarnog programa i pokazao se izuzetnom prigodom za promociju struke i druženje u poticajnom okruženju.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 7. 6. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju