preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međužupanijsko stručno vijeće za medicinske sestre

U utorak, 5.lipnja u našoj školi održano je Međužupanijsko stručno vijeće sa stručnim usavršavanjem (Primorsko-goranska, Istarska i Karlovačka)za medicinske sestre u trajanju od pet sati. U radu stručnog vijeća sudjelovali su cijenjeni gosti i održali zanimljiva predavanja.

 


Dr.sc. Igor Eterović, Medicinski fakultet Rijeka, Katedra društvenih i humanističkih znanosti je održao predavanje Etika u zdravstvu.

Prof.dr.sc. Mirko Štifanić: Etički izazovi suvremene medicine.

Doc.dr. sc. Gordana Pelčić, Medicinski fakultet Rijeka, Katedra društvenih i humanističkih znanosti: Informirani pristanak-cijepljenje i transplantacija organa.

Saša Uljančić, profesor mentor, Medicinska škola u Rijeci: Istraživanje o profesionalnom sagorijevanju učitelja, nastavnika i profesora.

Svi članovi MŽSV i ostali nazočni nastavnici aktivno su se uključili u raspravu o prezentiranim temama.

Prof.dr.sc. Mirko Štifanić tom prigodom donirao je knjižnici naše škole 10 svojih knjiga.

Svim gostima i sudionicima Međužupanijskog stručnog vijeća zahvalila se voditeljica Elda Karadža, profesor savjetnikPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 13. 6. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju