preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Posjet tehničara nutricionista ZVIR-u

Učenici I-3 razreda, smjera tehničar nutricionist, s predmetnom nastavnicom iz tehnologije vode Aleksandrom Ivković posjetili su izvorište "Zvir" u Rijeci. Izvori ZVIR I i ZVIR II nalaze se gotovo u samom centru Rijeke, na kraju Vodovodne ulice, na nadmorskoj visini do 5 m n.m. Nepresušni su te se u vodoopskrbi najviše koriste tijekom sušnog ljetnog razdoblja.
Sveukupna pokrivenost vodoopskrbom je oko 300.000 stanovnika i turista u ljetnim mjesecima s maksimalnom dnevnom potrošnjom do 120.000 m3 vode. 
Nakon upoznavanja povijesti javne vodoopskrbe i crpnih stanica uputili smo se u laboratorije za ispitivanje kvalitete izvorišta i zdravstvene ispravnosti vode u vodoopskrbnim objektima i mreži. Također smo vidjeli i na koji način se obavlja kontrola dezinfekcije. 
Na iznimno poučnoj i zanimljivoj prezentaciji zahvaljujemo se gospodinu Vlatku Kajapi te se radujemo i daljnjoj suradnji.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 24. 5. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:














preskoči na navigaciju