preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Moje srce, tvoje srce

Dana 29.09.2018 obilježili smo Svjetski dan srca pod geslom „Moje srce,tvoje srce“ s ciljem informiranja ljudi o prevenciji bolesti srca. 


Na Korzu je provedeno besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ u suradnji s Domom zdravlja, Crvenim križem, Udrugom „Nada“ i brojnim drugim sudionicima. Osim mjerenja tlaka i šećera, dijelili su se i edukativni materijali , jabuke, voda i savjeti o očuvanju zdravlja. Sudjelovali su i učenici četvrtog i petog razreda Medicinske škole u Rijeci, smjer medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege u pratnji nastavnica Saše Uljančić, Snježane Salopek i Ivane Vukonić. Sretni smo što smo dali svoj mali doprinos promociji zdravljaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 1. 10. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju