preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Fizioterapija reumatoidnog artritisa

U četvrtak, 22. studenoga 2018. učenici IV-4 razreda, smjer fizioterapeutski tehničar, posjetili su Bolnicu za ortopediju i rehabilitaciju 'Prim.dr. Martin Horvat' u Rovinju. 

fotogalerija:


Barbara Kercan, mag.physio., održala je izuzetno zanimljivo predavanje na temu "Fizioterapija reumatoidnog artritisa" s prikazom slučaja. Zahvaljujemo Ilijani Vasić, bacc. physio., glavnoj fiziotrapeutkinji Bolnice na sjajnoj organizaciji posjeta i stručnom vodstvu. Stručni izlet organizirale su nastavnice strukovnih predmeta Gabrijela Švarcer, Aleksandra Mihelčić i Jasminka Hržić- GrubelićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 23. 11. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju