preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Zdravstveno-laboratorijski tehničari obilježili Svjetski dan zdravlja 2019.

Učenici 3-5 razreda programa zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka   trodnevnim aktivnostima u okviru projekta „Dani javnog zdravstva NZZJZ PGŽ“ uključili su se u obilježavanje Svjetskog dana zdravlja. Ovogodišnja tema je „Povezivanjem do bolje zdravstvene zaštite“.Učenici su izrazito lijepu suradnju ostvarili s koordinatoricom projekta izv.prof.dr.sc. Ivom Sorta-Bilajac Turina i Nevenom Sučićem, mag.med.lab.diagn. glavnim inženjerom Mikrobiološkog odjela. U svim aktivnostima  projekta učenike su pratile profesorice struke Nensi Araminčić mag.med.lab.diagn. i Antonela Crvelin, dipl.sanit.ing.

 


Učenici 3-5 razreda programa zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka Medicinske škole u Rijeci  trodnevnim aktivnostima u okviru projekta „Dani javnog zdravstva NZZJZ PGŽ“ uključili su se u obilježavanje Svjetskog dana zdravlja. Ovogodišnja tema je „Povezivanjem do bolje zdravstvene zaštite“. U četvrtak, 4. travnja 2019. učenici navedenoga razreda  bili su gosti NZZJZ PGŽ na njihovom „Danu otvorenih vrata“. Tom prigodom upoznali su se sa poviješću javnoga zdravstva u Rijeci, radom Mikrobiološkoga odjela i svim pripadajućim laboratorijima. U petak, 5. travnja 2019. nastavnici zdravstveno-laboratorijske i sanitarne skupine predmeta prisustvovali su  Simpoziju: „Dr. Kajetan Blečić: Povezivanjem do bolje zdravstvene zaštite“ a u subotu, 6. travnja 2019. učenici i nastavnici pridružili su se javnozdravstvenim aktivnostima na Korzu koje su uključivale mjerenje šećera u krvi, krvnoga tlaka, promicanje oralnog zdravlja, vježbe razgibavanja i poligon za djecu.  Vrijedni učenici    3-5 razreda su u razgovoru s građanima dijelili Narodne zdravstvene listove, preventivni materijal i upoznali su pobliže  zainteresirane sugrađane za sve obrazovne programe i uvjete upisa u prvi razred naše škole. Naši sugrađani su pozvani na „Dan otvorenih vrata“ Medicinske škole u Rijeci u svibnju ove godine. Učenici su izrazito lijepu suradnju ostvarili s koordinatoricom projekta izv.prof.dr.sc. Ivom Sorta-Bilajac Turina i Nevenom Sučićem, mag.med.lab.diagn. koji je glavni inženjer Mikrobiološkog odjela. U svim aktivnostima  projekta učenike su pratile profesorice struke Nensi Araminčić mag.med.lab.diagn. i Antonela Crvelin, dipl.sanit.ing. Uzorna, dugogodišnja suradnja Medicinske škole u Rijeci i NZZJZ PGŽ nastavlja se i dalje nizom planiranih budućih aktivnosti i projekata.

Učenici i nastavnici zdravstveno-laboratorijske struke Medicinske škole u Rijeci ovom prigodom čestitaju svim svojim kolegicama i kolegama diljem Republike Hrvatske i svijeta nadolazeći  Međunarodni dan medicinsko-laboratorijskih djelatnika!

 

Ravnatelj

                                                                              

 

 

 

                                                                                Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 6. 4. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju