preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Učenik Robert Turković osvojio je visoko 5.mjesto na državnom natjecanju u poznavanju klasičnih jezika

Na Državnom natjecanju u poznavanju klasičnih jezika, održanom u Osijeku od 8. do 10. travnja 2019., između osamdeset i troje sudionika natjecao se i učenik naše škole Robert Turković. On je u kategoriji strukovnih škola zauzeo visoko 5. mjesto te time promovirao našu školu u najboljem svjetlu. Robert je također i svojim primjerenim ponašanjem osvojio srca mnogih profesora. U pratnji učenika bila je mentorica Jasminka Sišul Musinov.

 


Na Državnom natjecanju u poznavanju klasičnih jezika, održanom u Osijeku od 8. do 10. travnja 2019., između osamdeset i troje sudionika natjecao se i učenik naše škole Robert Turković. On je u kategoriji strukovnih škola zauzeo visoko 5. mjesto te time promovirao našu školu u najboljem svjetlu. Robert je također i svojim primjerenim ponašanjem osvojio srca mnogih profesora. U pratnji učenika bila je mentorica Jasminka Sišul Musinov. Svi natjecatelji su u slobodno vrijeme upoznati sa bogatom tradicijom i kulturnom baštinom Slavonije, te su uz stručno vodstvo posjetili Đakovo, Osijek i Vinkovce.

Iskrene čestitke Robertu i mentorici Jasminki Sišul Musinov !!

 

                                                                                                       Ravnatelj

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 11. 4. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju