preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

12. Smotra „Dani E-medica 2019."

Od 4. do 7. travnja 2019. u Termama Tuhelj održana je 12. Smotra „Dani E-medica 2019.“ Cilj projekta „E-medica“ je povezati zdravstvene škole u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

Doris Kedžo, učenica V-1 i Edi Vučić, učenik V-2, pod mentorstvom Zvonka Miškića, prof. predstavljali su našu školu. U suradnji sa „Zdravstvenom školom Split“, koju su predstavljale učenice Ana Gašić i Antonija Ivanišević pod vodstvom mentorice Marije Jurišić Šarlija, prof., pokrenut je u svibnju 2018. godine projekt „Otkucaji našeg srca“. Suradnja oko projekta intenzivno se odvijala prije Smotre putem videokonferencija i korištenjem internetskih alata kao i posjetom „Zdravstvenoj školi Split“ u studenom 2018. kada su napravljena mjerenja.

Prvog dana Smotre Doris i Edi su predstavili našu školu, a sljedeći dan i sam projekt zajedno s učenicama „Zdravstvene škole Split“. Osim što su pratili izlaganja ostalih projekata sudjelovali su u raznim natjecanjima znanja i sporta gdje su osvajali medalje.

Zahvaljujemo učenicima na odgovornom pristupu projektu i uspješnom predstavljanju naše škole.

Fotogalerija
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Bosiljka Jelača   datum: 2. 5. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju