preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

"Do zdravlja svibanjskom terapijom - sportom i rekreacijom"

Učenici 3-5 razreda programa zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka prigodnom su tribinom u Ri Hub-u koja je održana 30.svibnja 2019. zaključili ovogodišnji javnozdravstveni projekt Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo PGŽ pod sloganom "Do zdravlja svibanjskom terapijom - sportom i rekreacijom". Zajedno s nastavnicima zdravstveno-laboratorijske struke - Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn., Antonelom Crvelin, dipl.sanit.ing. i Marijanom Matejčićem, bacc.med.lab.diagn. tijekom cijeloga proljeća 2019. godine sudjelovali su u javnozdravstvenim programima u našem gradu.

 

 


Učenici 3-5 razreda programa zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka prigodnom su tribinom u Ri Hub-u koja je održana 30.svibnja 2019. zaključili ovogodišnji javnozdravstveni projekt Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo PGŽ pod sloganom "Do zdravlja svibanjskom terapijom - sportom i rekreacijom". Zajedno s nastavnicima zdravstveno-laboratorijske struke - Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn., Antonelom Crvelin, dipl.sanit.ing. i Marijanom Matejčićem, bacc.med.lab.diagn. tijekom cijeloga proljeća 2019. godine sudjelovali su u javnozdravstvenim programima u našem gradu. Naziv posljednje tribine u nizu glasio je "Prevencijom i sportom do zdravlja" a gosti predavači bili su doc,dr.sc. Darko Roviš i Marko Kovačić, prof. Učenici i nastavnici uključili su se u raspravu na temu Sport kao odgovor na izazove u adolescentskoj dobi u kojoj su sudjelovali i vrhunski sportaši - Sanja Jovanović i Samir Barać. Srednjoškolci su dali svoje viđenje, ideje i promišljanja o preventivnoj i sportskoj budućnosti našega okruženja kao aktivni i odgovorni sugrađani. Moderatorica i koordinatorica svih aktivnosti bila je izv.prof.dr.sc. Iva Sorta-Bilajac Turina, dr.med. Ovaj program aktivnosti još je jedanput potvrdio uzornu suradnju Medicinske škole u Rijeci i Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo PGŽ.

RavnateljPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 30. 5. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju