preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Rijeka
Vijesti iz medija

Medicinska škola u Rijeci krenula s radom u vlastitom prostoru

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima, ravnateljem Alenom Vukelićem, profesorima i učenicima obišao je danas nove prostore Medicinske škole. Medicinska škola preseljena je nakon niza godina podstanarstva u Sušačkoj gimnaziji, u novi prostor od 5300 kvadratnih metara, čime će se omogućit unapređenje kvalitete obrazovnog procesa učenika medicinske škole.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvana Bićanić  datum: 18. 11. 2015. 11:17

Zorni prikazi jednostavnog Božića

Živim jaslicama u zgradi Medicinske škole u KBC-u dočaran blagdanski ugođaj

RIJEKA – Skazanjem, živim jaslicama »Ususret mladom Kralju« praćenim kolopletom božićnih pjesama sinoć je u riječkom KBC-u u tamošnjoj zgradi Medicinske škole dočaran betlehemski božićni događaj, rođenje Isusovo.

  :: opširnije :: 


objavio: Josip Brusić  datum: 23. 12. 2009.

Na tragu kurikularnog obrazovanja

RIJEKA – Svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća Medicinska škola u Rijeci jučer je obilježila Dan škole i 61. godišnjicu postojanja. Naglašavajući kako tradicionalna škola ne može više odgovoriti izazovima suvremenog društva, ravnatelj Radovan Šoljaga osvrnuo se na nove zakonske propise posebno akcentirajući školski kurikulum, kao novu zakonsku obvezu za sve škole. 
  

  :: opširnije :: 


objavio: Josip Brusić  datum: 24. 10. 2008.

Prva riječka generacija nutricionista

 U nedjelju, 20. rujna 2008. u Vjesniku je objavljen intervju s ravnateljem Medicinske škole u Rijeci, Radovanom Šoljagom, dr. o početku obrazovanja prve generacije tehničara nutricionista u Medicinskoj školi u Rijeci.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Lončar  datum: 23. 9. 2008.

Od sutra počinje upisna groznica u 34 primorsko-goranske srednje škole

Prvi krug upisa u srednje škole provodit će se 1. i 2. srpnja od 8 do 16 sati s time da će rezultati biti već 3. srpnja, a svatko bi trebao naći svoje mjesto u srednjoškolskoj klupi jer je za 2.900 učenika predviđeno više upisnih mjesta

RIJEKA – Sutra, prvog srpnja sve će srednjoškolske ustanove zahvatiti upisna groznica, jer će se 1. i 2. srpnja u 34 primorsko-goranske srednje škole, od 8 do 16 sati, provoditi prijave za prvi krug upisa ljetnog upisnog roka. Prema procjenama Ureda državne uprave Primorsko-goranske županije put srednjoškolskih ustanova krenut će najviše 2.900 učenika koje očekuje 3.800 upisnih mjesta. Takav omjer kandidata i ukupne upisne kvote svakom će učeniku osigurati mjesto u srednjoškolskoj klupi, a jesu li našli željeno mjesto kandidati će znati već 3. srpnja kada će sve škole objaviti rang liste poretka učenika. Upisni postupak održat će se pak 4. srpnja, a već 7. srpnja objavit će se slobodna mjesta za drugi upisni krug u onim školama koje ne popune upisnu kvotu. Prijave za drugi krug upisa obavljat će se 8. srpnja, od 8 do 16 sati, dok će 9. srpnja biti objavljena rang-lista kandidata, a upisni postupak drugog kruga provest će se 10. srpnja.

  :: opširnije :: 


objavio: Josip Brusić  datum: 30. 6. 2008.

Škola s najvećim brojem medicinskih programa

RIJEKA – Svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća Medicinska je škola jučer proslavila svoj šezdeseti rođendan. Napominjući kako je riječ o školi koja provodi najveći broj programa iz medicinske struke u Hrvatskoj, ravnatelj Radovan Šoljaga najavio je da bi škola uskoro uz sadašnjih osam obrazovnih programa mogla pokrenuti još jedan, a riječ je o nutricionističkom tehničaru.

  :: opširnije :: 


objavio: Josip Brusić  datum: 24. 10. 2007.

Znatan interes jučer je vladao za prijave za upis u Medicinsku školu

PRVI DAN PRIJAVA ZA UPIS U PRIMORSKO-GORANSKIM SREDNJIM ŠKOLAMA PROŠAO BEZ VEĆIH GUŽVI

Zanimanje kuhar postalo »in«

Upisna kvota za kuhara u opatijskoj Ugostiteljskoj školi popunjena već do 12 sati, što nije bio slučaj prijašnjih godina, pa je očito riječ o novom trendu. Među najtraženijima Medicinska škola, gdje je za 210 upisnih mjesta zaprimljeno 315 prijava, odnosno Salezijanska klasična gimnazija sa 66 prijava za 54 upisna mjesta

  :: opširnije :: 


objavio: Josip Brusić  datum: 3. 7. 2007.

U srednjim školama okončane prijave za prvi upisni krug ljetnog upisnog roka

Pet škola popunilo upisnu kvotu

Prva riječka hrvatska gimnazija, Salezijanska klasična gimnazija, Građevinsko tehnička škola, Ekonomska škola Mije Mirkovića i Medicinska škola definitivno su škole u kojima se tražilo mjesto više. Traži se i mjesto više u bakarskom domu

  :: opširnije :: 


objavio: Josip Brusić  datum: 3. 7. 2007.

Budući fizioterapeuti posjetili Terme Selce

SELCE – Tradicionalna edukacijska radionica za učenike III. razreda – fizioterapeute Medicinske škole u Rijeci održana je jučer u Poliklinici Terme Selce u Selcu.  :: opširnije :: 


objavio: Josip Brusić  datum: 21. 5. 2007.

Dom Vitanova:Učenici Medicinske škole u Rijeci na stručnoj praksi u našem Domu

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, u domu Vitanova na Marinićima na stručnoj praksi boravili su učenici Medicinske škole iz Rijeke, smjera Nutricionisti. 

  :: opširnije :: 


objavio: Silvana Bićanić  datum: 18. 11. 2015. 11:46
» Arhiva naših vijesti    
 Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj zgradi na adresi Braće Branchetta 11a. 


Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Vremenik pisanih radova

Katalog knjižnice

e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZOŠ

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


TražilicaGoogle

Anketa
Želim se upisati u smjer:Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Forum
preskoči na navigaciju