2019-09-24 21:47:08

Međunarodni dan fizioterapije

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana fizioterapije u organizaciji Medicinske škole u Rijeci i KBC Rijeka održana je javna tribina „Fizioterapija i kronična bol“.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana fizioterapije u organizaciji Medicinske škole u Rijeci i KBC Rijeka održana je javna tribina „Fizioterapija i kronična bol“. Javna tribina održana je 20.09.2019. u Gradskoj vijećnici. U prepunoj Gradskoj vijećnici odslušali smo sljedeća stručna predavanja:. Kristijan Zulle, mag.physioth: „Toplo ili hladno za bol“, prvostupnici fizioterapije Mario Stahović i Marta Jančić te Matea Bagatin, prvostupnik radne terapije prezentirali su temu  „Robotika u fizioterapiji“, a prvostupnica fizioterapije Marija Rukavina  i Petra Pilčić, mag. physioth. predstavile su temu  „Kronična bol u fizioterapiji“.

Javnu tribinu organizirale su nastavnice fizioterapijske skupine predmeta Jasminka Hržić- Grubelić, Gabrijela Švarcer, Aleksandra Mihelčić i Vanja Tolić te glavna fizioterapeutkinja KBC Rijeka Ivana Baniček-Šoša.

 

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

 


Medicinska škola u Rijeci