preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

link

"Knjiga je vrijednija od svih spomenika ukrašenih slikama, reljefom i duborezom, jer ona sama gradi spomenike u srcu onoga koji je čita."

 

RADNO VRIJEME: ponedjeljak i čatvrtak: 13-19 sati

                         utorak, srijeda, petak: 8,30-14,30 sati

                            

tel.: 051/563 818

Knjižničarke:

  Silvana Bićanić   e-mail: silvana.bicanic@skole.hr  

 

   Kristina Orešković,  e-mail:kristina.oreskovic1@skole.hr

                        

 

 
Vijesti iz knjižnice

Foster se primio knjižnice

Norman Foster odabran je da vodi restauraciju njujorške Javne knjižnice što se smatra jednim od trenutačno najatraktivnijih arhitektonskih poslova na svijetu.


Foster će biti zadužen za restauraciju poznate zgrade knjižnice na Petoj aveniji u New Yorku, objavili su u petak američki mediji.

Foster se smatra posebno darovitim arhitektom, koji je u stanju povjesne zagrade obogatiti suvremenim dizajnom. Njegova tvrtka Foster & Partners između ostaloga modernizirala je Britanski muzej u Londonu.

Samo građevinski radovi na obnovi monumentalne zgrade knjižnice na Manhattanu iznosit će, kako se predviđa, 250 milijuna dolara.

Ukupna cijena svih radova kojima će se zgrada pretvoriti u najveći javni knjižnički sustav na svijetu, bit će veća od milijardu dolara, tvrde američki mediji.

 


Izvor: Net.hr|Hina

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 27. 10. 2008.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

TražilicaAnketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju