preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

link

"Knjiga je vrijednija od svih spomenika ukrašenih slikama, reljefom i duborezom, jer ona sama gradi spomenike u srcu onoga koji je čita."

 

RADNO VRIJEME: ponedjeljak i čatvrtak: 13-19 sati

                         utorak, srijeda, petak: 8,30-14,30 sati

                            

tel.: 051/563 818

Knjižničarke:

  Silvana Bićanić   e-mail: silvana.bicanic@skole.hr  

 

   Kristina Orešković,  e-mail:kristina.oreskovic1@skole.hr

                        

 

 
Vijesti iz knjižnice

Mišem do omiljene knjige

Otvorena je najveća hrvatska online knjižara Profil.hr u kojoj možete pronaći 15 tisuća domaćih i stranih naslova, 10 tisuća glazbenih CD-a i više od pet tisuća igrica i filmova.


Trenutno u svojoj online ponudi Profil.hr obuhvaća četiri kategorije: knjige, film, glazbu i igre, a online kupcima omogućava brzu i jednostavnu pretragu asortimana Profil Internationala, te dostavu unutar zadanog vremenskog roka u sve dijelove Hrvatske.

''Smisao internetske prodaje je da zadovolji sve ukuse i potrebe kupca, pa i one najprofinjenije i najmarginalnije. S obzirom da na internetu nemamo problema s prostorom kao u knjižarama, u ponudu ćemo s vremenom uvrstiti još veći broj naslova i multimedije. Na taj će se način na Profil.hr-u naći sve što se nalazi u Profil multimedijalnim knjižarama širom Hrvatske, a i više'', istaknuo je Damir Plejić, direktor online knjižare Profil.hr

Profil.hr prati najsuvremenije sigurnosne standarde za online kupnju i posjeduje SSL certifikat, svjetski standard za online shopping.

Osigurana je i besplatna dostava na području cijele zemlje za sve narudžbe knjiga iznad 199,00 kn bilo da se radi o pojedinačnoj knjizi ili više njih.


 


Izvor: net.hr

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 23. 11. 2008.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

TražilicaAnketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju