preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Gradsko natjecanje u futsalu za mladiće 3. kolo


Treće kolo Gradskog natjecanja u futsalu za mladiće odigrano je 01.03.2018.godine u dvorani Dinko Lukarić na Kozali. Ekipa Medicinara igrala je protiv ekipe Krnjeva i pobijedila sa rezultatom 10:1. Nastupili smo u sastavu Lucijan Valenčić na golu, Rocco Čulina, Filip Demark,David Bačić, Marko Putnik, Nikola Čolić, Kristian Parmačević,Luka Šulentić, Tibor Mohorić i Stefan Antanasković. 


Strijelci za Medicinar su: kapiten Marko Putnik 2 gola, Rocco Čulina 2 gola, Filip Demark 1 gol,Stefan Antanasković 1 gol, Kristian Parmačević 1 gol,  Nikola čolić 2 gola i David Bačić 1 gol.Danas su svi dečki dobili priliku da pokažu što znaju i umiju, no posebno se želim osvrnuti na našeg golmana Lucijana Valenčića. Medicinar je uvijek imao dobre golmane , pa se sada tradicija nastavlja. Nakon Giulijana Popovića i mnogih naših drugih golmana, ne želim ih sve nabrajati da nekog ne bih izostavila. Guili dobio si dostojnog nasljednika! Mogli bi ga prozvati "hobotnica" jer zaista je fenomenalan, te brani ono što je nemoguće obraniti. Hvala ti Lucijane. Hvala vam dečki jer dostojno prezentirate našu školu svojim pristupom i ponašanjem. Slijedeće kolo nam je odlučujuće, ušli smo u poluzavršnicu i gramo u utorak 06.03.2018. godine protiv Elka. Ova generacija ima priliku plasirati se među 4 najbolje ekipe u gradu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 2. 3. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju