preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Europski tjedan cijepljenja i Svjetski tjedan cijepljenja

 

Povodom obilježavanja Europskog i Svjetskog tjedna cijepljenja  (23.-30.04.2018.), u srijedu 25.04.2018., u organizaciji epidemiološkog odjela Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije održana je javna tribina u Gradskoj vijećnici „ Cijepljenje 2018“.


Tribini su nazočili učenici III-1, III-2 i V-1 razreda, uz pratnju predmetnih nastavnica Danijele Tibljaš, Marije Bukvić, Sintije Kostadine i Tatjane Holjević. Na tribini su održana sljedeća predavanja:

Dr.sc.Danijela Lakošeljac, dr.med.,specijalist epidemiolog NZZJZPGŽ : Cijepljenje-dragulj prevencije zaraznih bolesti

Dorotea Gastović Bebić, dr.med.,specijalist epidemiolog NZZJZPGŽ: Program obveznog cijepljenja i procjepljenost u 2017.godini u PGŽ

Andrea Šuran, dr.med., NZZJZPGŽ : Nuspojave i način prijavljivanja

Larisa Juretić, dipl.iur., Mag.iur.Aleksandra Čuić NZZJZPGŽ :  Zakonska osnova cijepljenja

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 30. 4. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju