preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Učenici IV-4 posjetili Centar za rehabilitaciju Rijeka

U četvrtak 26.04.2018. učenici IV -4 razreda smjer fizioterapeutski tehničar posjetili su Centar za rehabilitaciju Rijeka, stacionar na Brašćinama i podružnicu Pulac. 

fotogalerija:


Djelatnost kojom se Centar bavi je pružanje socijalnih usluga odraslim osobama s intelektualnim teškoćama i pridruženim smetnjama. Usluge smještaja, njege, odgoja, medicinske rehabilitacije te organizirano provođenje slobodnog vremena s ciljem da se podigne kvaliteta života osoba s invaliditetom. U centru nas je dočela Orijana Buneta, mag.physioth. i provela nas kroz ustanovu. Ovaj stručni posjet upoznao je učenike s novim saznanjima. Najljepše zahvaljujemo na gostoprimstvu i veselimo se budućoj suradnji! Stručni posjet organizirale su Jasminka Hržić Grubelić, Aleksandra Mihelčić i Gabrijela Švarcer.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 10. 5. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju