preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međunarodni dan sestrinstva 2018

Sestrinstvo-glas koji vodi! Zdravlje je temeljno ljudsko pravo!
U petak, 11. svibnja 2018. su riječke medicinske sestre obilježile sutrašnji Međunarodni dan sestrinstva prigodnom zdravstveno-edukacijskom akcijom mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi te uputama o važnosti tjelesne aktivno sti na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske. Učenici Medicinske škole u Rijeci i studenti Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci izmjerili su više od 200 tlakova i isto toliko šećera u krvi našim sugrađanima. Nakon ove akcije, sudionici su se pridlužili ostalim suorganizatorima, Domu zdravlja PGŽ i KBC-u Rijeka na Javnoj tribini održanoj u Gradskoj vijećnici na kojoj se je razgovaralo o temama zdravstvene zaštite podzastupljenih i marginaliziranih skupina. Događanja se prema programu nastavljaju sutra i prekosutra. Zahvaljujemo svima koji su svojim prisutstvom uveličali današnja događanja!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 13. 5. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju