preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Akcija čišćenja

Danas su naši marljivi fizioterapeuti 2-4 i 3-4 razreda uz poticaj profesorice Gabrijele Švarcer odlučili su pokrenuti akciju čišćenja stepenica pokraj naše škole. Akcija je krenula u 10 sati ujutro. Učenici su uzeli rukavice, vreće za smeće, metle i lopatice u ruke i krenuli na posao.


 Iako je bilo jako sparno i vruće čistili su bez prestanka i vrlo brzo odradili posao. Pronašli su mnogo toga čisteći stepenice, ali ništa ih nije moglo zaustaviti, čak su ih i prolaznici ohrabrivali i udijelili im par lijepih riječi. Završili su jako brzo, a pogled na stepenice je bio izvanredan. Profesorica je bila jako zadovoljna. Odvela ih je kasnije u učionicu i počastila ih sokom i grickalicama za osvježenje i rekla je da će biti nagrađeni jer su učinili nešto korisno. Dogovorili su se da će pokrenuti čišćenje stepenica svakih mjesec dana; potrebno je samo malo volje i osmijeha na licu.

                                                                      Andrea RubčićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 28. 5. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju