preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Tehničari nutricionisti u PIK-u

Učenici III-3 razreda, smjera tehničar nutricionist, s predmetnom nastavnicom iz praktične nastave Aleksandrom Ivković, posjetili su 26. travnja 2018. PIK-ove proizvodne pogone pekare na Vežici i upoznali se s proizvodnjom kruha i pekarskih proizvoda.
PIK-ovo pekarstvo ima dugu tradiciju, od 1947. , te su se od tada razvile mnogobrojne vrste Piko pekarskih i slastičarskih proizvoda. 
U svojim pogonima pokazali su nam sve faze proizvodnje kruha i pekarskih proizvoda, od ulaska i skladištenja sirovine, zamjesa i fermentacije te pečenja (i, uvijek najzanimljivije, degustacije). 
Uspješnim spojem pekarske tradicije i iskustva Primorskog kraja sa suvremenom tehnologijom, PIK postiže vrhunsku kvalitetu i raznovrsnost svojih proizvoda.

Veliko hvala Piku i njihovim tehnolozima što su nam upotpunili naše znanje.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 22. 5. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju