preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015-2030 Futur Z

Učenici III-2razreda Medicinske škole u Rijeci, smjera medicinska sestra  - medicinski tehničar opće njege sa svojim razrednikom Željkom Kukićem sudjelovali su u radu na međunarodnom kongresu „Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015-2030 Futur Z“. 


Kongres je održan u terminu od 16.-18.11.2018. u kongresnom centru hotela Royal , Opatija. Na kongresu je održana panel rasprava „ Može li proširenje kompetencija medicinskih sestara biti odgovor na nedostatak zdravstvenih profesionalaca“. U panel raspravi sudjelovali su najbitiniji ljudi u hrvatskom sestrinstvu : Slava Šepec, predsjednica Hrvatske komore medicinskih sestara, Zdravko Batarilo, Ministarstvo zdravstva Republike hrvatske te predstavnici većih udruga i veleučilišta. Učenici su svojim sudjelovanjem tako iz prve ruke mogli čuti o svojoj budućnosti i problemima koje muče medicinske sestre – tehničare na radnim mjestima diljem Hrvatske.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 19. 11. 2018.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju