preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA OSOBA SA SINDROMOM DOWN

Prvim danom proljeća probudila se i naša škola u šarenom i plesnom raspoloženju. U našem projektu Proljeće šarenih čarapa dajemo podršku u obilježavanju Svjetskog dana sindroma Down i zahvaljujemo svim našim učenicima i djelatnicima na sudjelovanju. Velika pohvala učenicima Doris Kedžo, 5-1 i Nikoli Radiću, 2-4 što su naše veselje prikazali kroz lijepi kratki film.

Kliknite za pregled filma

Više radova učenika možete pogledati na ovom linku koji vodi na facebook stranicu naše škole
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Bosiljka Jelača   datum: 26. 3. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju