preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

EU GREEN WEEK

U četvrtak, 16. svibnja 2019. učenici 3-5 razreda, programa zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka i  3-7 razreda, programa dentalni tehničar/ka  obilježili su Riječki zeleni tjedan prigodnim predavanjem. Gostujući predavač bila je Nikolina Špoljarić, mag.sanit.ing. , a tema „Medicinski i opasni otpad – javnozdravstveni aspekti".


 

U četvrtak, 16. svibnja 2019. učenici 3-5 razreda, programa zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka i  3-7 razreda, programa dentalni tehničar/ka  obilježili su Riječki zeleni tjedan prigodnim predavanjem. Gostujući predavač bila je Nikolina Špoljarić, mag.sanit.ing. , a tema „Medicinski i opasni otpad – javnozdravstveni aspekti". Učenici su pobliže upoznali problematiku gospodarenja medicinskim i opasnim kemijskim i biološkim otpadom, obilježja profesionalne izloženosti  i opasnosti za okoliš. Zajedno su ponovili važnost i značaj brige za čovjekovo zdravlje i okoliš, čiji smo nedjeljiv dio. Tom prigodom  pozvani su  na 3. studentski kongres okolišnog zdravlja koji će se održati 26. i 27. rujna 2019. na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Riječki zeleni tjedan dio je programa EU Green Week. Predavanje su organizirali nastavnici zdravstveno-laboratorijske i sanitarne skupine predmeta Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn. i Antonela Crvelin, dipl.sanit.ing.

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 19. 5. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju